Badkamer en toilet renovatie

Het renoveren van een badkamer vergt vakmanschap, waarbij Klussenbedrijf Erwin Oosten te Friesland u graag van dienst is. Je kunt obstakels tegenkomen bij het plaatsen of verleggen van een douchegoot, stroompunten of bijvoorbeeld de afvoer.

Bij klussenbedrijf Erwin Oosten proberen wij zo goed mogelijk uw wens te realiseren binnen uw besteedbare budget. Door dit van tevoren duidelijk in kaart te brengen komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Middels een offerte op maat brengen wij uw wens en de daarbij horende kosten duidelijk in kaart.

Als het gaat om de renovatie van badkamers volgt Klussenbedrijf Oosten de laatste trends. "Wij maken veelvuldig gebruik van het plaatmateriaal van Ocean Interiors". Een materiaalsoort die zorgt voor een mooie strakke en moderne uitstraling van uw badkamer! Graag wil ik u uitleggen waarom steeds meer klanten voor deze vorm van renovatie hebben gekozen.  

Is uw badkamer aan een renovatie toe? En wilt u een makkelijk schoon te houden badkamer? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan of neem contact op voor vakkundig advies.

Nieuws


Hotel en B&B.

Spapanel de Luxueze vervanger voor tegels, wordt steeds meer toegepast in Hotels en B&B enz.
3 voordelen:

  • Onderhoudsvriendelijk;
  • Geen voegen;
  • Hygiënisch.

spapanel

Vraag vrijblijvende offerte aan:
info@klussenbedrijferwinoosten.nl


Klussenbedrijf Erwin Oosten  ook gecertificeerd monteur van zonnepanelen !


Ook kunt u bij ons terecht voor levering en installatie van:

Klik op één van de drie links voor een overzicht van de beschikbare toepassingen en kleuren.