Complete dakbedekking in Gorredijk bij u aan huis

Platte daken of vernieuwingen van goten: klussenbedrijf Erwin Oosten levert complete dakbedekking in Gorredijk. De meeste zaken die met uw dak te maken hebben kunnen wij voor u realiseren. Naast platte daken of vernieuwingen van goten zijn dat nog tal van andere zaken. Hier houden wij ontzettend goed de veiligheid in de gaten, want meer dan eens komt het voor dat het dak thuis voor ongelukken zorgt.

Kwaliteit dakbedekking in Gorredijk zekerheid

Kiest u voor klussenbedrijf Erwin Oosten om uw dakbedekking in Gorredijk te realiseren dan is kwaliteit een zekerheid. Voorafgaand aan iedere renovatie wordt een nauwkeurige dakinspectie uitgevoerd om niet voor verrassingen komen te staan. Het werk dat wij uitvoeren is vakwerk. Daar kunt u van op aan dankzij onze jarenlange ervaring en kennis. Mocht er in de toekomst iets kapot gaan aan de dakbedekking dan kunt u zich altijd beroepen op de jarenlange garantie. En hoe dan ook, voor elke situatie geldt: afspraak is afspraak.

Naast dakbedekking in Gorredijk tal van andere diensten

Naast het verzorgen van dakbedekking in Gorredijk beschikt Erwin Oosten over tal van andere diensten waar u gebruik van kunt maken. Hier kunt u denken aan timmerwerk, tegelwerk, installatiewerk, het bouwen van dakkapellen of het installeren van zonnepanelen. Geef aan ons door wat u van plan bent met uw woning en wij laten u weten wat wij  voor u kunnen betekenen. Voor meer informatie over dakbedekking in Gorredijk en al onze andere diensten neemt u vrijblijvend contact met ons op of vraagt u gratis een offerte aan. 

Nieuws


Hotel en B&B.

Spapanel de Luxueze vervanger voor tegels, wordt steeds meer toegepast in Hotels en B&B enz.
3 voordelen:

  • Onderhoudsvriendelijk;
  • Geen voegen;
  • Hygiënisch.

spapanel

Vraag vrijblijvende offerte aan:
info@klussenbedrijferwinoosten.nl


Klussenbedrijf Erwin Oosten  ook gecertificeerd monteur van zonnepanelen !


Ook kunt u bij ons terecht voor levering en installatie van:

Klik op één van de drie links voor een overzicht van de beschikbare toepassingen en kleuren.