Keramiek Durador

Keramische producten
Deze keramische materialen zijn revolutionaire en unieke producten. Ze zijn ondermeer waterdicht, slijtvast, kleurvast, vuurvast en hitte bestendig, 100% ecologisch, hygiënisch, onderhoudsvriendelijk en flexibel. Bovenop deze voordelen kunnen zij gecombineerd worden met andere materialen en zijn ze beschikbaar in verschillende formaten en kleuren. Bovendien behoeven zij geen speciaal onderhoud. De platen hebben een dikte van 3 tot 5 mm.

Wand- en vloertegels:

Durador voldoet zowel voor binnen als voor buiten, voor nieuwe gebouwen alsook voor renovaties. Met de standaard formaten kun je tijd winnen en minder afval van materiaal hebben.

Renovaties:
Dankzij de geringe dikte van 3 mm en het geringe gewicht kan met Durador bestaande werkbladen, wanden of vloeren op een snelle en efficiënte manier worden gerenoveerd.

Composiet panelen:
Durador kan makkelijk gecombineerd worden met andere organische of niet-organische materialen, zodat men composiet panelen kan creëren. Zo kunnen we de mogelijkheden van deze keramische materialen aanzienlijk uitbreiden (valse vloeren ...).

Aseptische plaatsen:
Het gebruik van grote panelen Durador (formaat 1 m x 3 m) vermindert het aantal voegen aanzienlijk. Daardoor ontstaan geen schimmels en bacteriën. De ondoordringbaarheid en het absolute onderhoudsgemak van dit keramisch materiaal maakt beide producten bijzonder geschikt voor tal van toepassingen in de verzorgingssector.

Durador is een materiaal met eindeloze toepassingen!

Aangezien de eigenschappen, alsook de kwaliteiten internationaal gewaarborgd zijn, kent Durador vele toepassingsmogelijkheden. O.a. ook in de bouwwereld (UV bestendig), de industrie (hoge chemische weerstand) en alle interieur Durador biedt vele oplossingen zowel technisch als architecturaal.

Met Durador in uw woonhuis creëert u een unieke en luxueuze uitstraling, overal waar u dit wenst.    
 

Nieuws


Hotel en B&B.

Spapanel de Luxueze vervanger voor tegels, wordt steeds meer toegepast in Hotels en B&B enz.
3 voordelen:

  • Onderhoudsvriendelijk;
  • Geen voegen;
  • Hygiënisch.

spapanel

Vraag vrijblijvende offerte aan:
info@klussenbedrijferwinoosten.nl


Klussenbedrijf Erwin Oosten  ook gecertificeerd monteur van zonnepanelen !


Ook kunt u bij ons terecht voor levering en installatie van:

Klik op één van de drie links voor een overzicht van de beschikbare toepassingen en kleuren.